Bij BoekieBoekie liggen de plannen voor het nieuwe schooljaar allang klaar, maar door de verhuizing van het BoekieBoekie-redactielokaal lopen we met alles achter. En soms doen we toch weer de dingen die we niet meer zouden gaan doen.

Zo hadden we besloten dat BoekieBoekie alleen nog maar als jaarboek zou verschijnen en we hadden tegen elkaar gezegd dat we de BoekieBoekie-agenda niet meer zouden gaan maken. Te veel werk en te weinig omzet.

Een bron van inspiratie
Echter … we hebben zoveel mooie teksten en illustraties, we kennen zoveel illustratoren, schrijvers en kinderen die graag een bijdrage willen leveren.
De BoekieBoekie-agenda en het BoekieBoekie-tijdschrift is immers het podium voor bekend en onbekend talent. BoekieBoekie is een vrijplaats, een ontmoetingsplaats en een bron van inspiratie voor de lezers en de makers. Kortom: bijna iedereen miste de BoekieBoekie-agenda en het tijdschrift. Wat doe je dan? Je gaat gewoon weer aan de slag.

Klaar voor gebruik
De BoekieBoekie-agenda kun je vanaf NU gebruiken tot en met de eerste week van januari 2019!  Ben je beter in maandplannen maken? Dan is er de BoekieBoekie-kalender. Die begint in 2018. In de webwinkel van BoekieBoekie lees je er meer over.

Maandblad
Vanaf oktober verschijnt BoekieBoekie elke maand als digitaal maandblad. De eerste editie gaat natuurlijk over de Kinderboekenweek en heeft als thema Griezelig goed.
Bij BoekieBoekie gaat alles anders dan we bedenken, daarom kun je de komende maanden ook achteruit lezen. Neem de tijd en laat je verrassen door de dingen die je voorbij ziet komen.