Wat? BoekieBoekie brult? Ja, BRULT!… en je leest hier waarom.

Applaus
Voor wie? Voor Pinokkio, de marionet die een jongetje werd? Absoluut. En een nog groter applaus voor de genomineerden van de stArt Award. Zij deden mee met de internationale illustratiewedstrijd van het kindertijdschrift BoekieBoekie en maakten bij een tekst over Pinokkio een serie illustraties. Het werk van vijf stArt Award-illustratoren schittert nu in een speciale editie van BRUL! Hét stripblad voor kinderen heeft er zelfs een speciaal Pinokkio-nummer van gemaakt.

De genomineerden
De genomineerden van de stArt Award komen uit verschillende landen. Dit zijn ze: Katja Grosskinsky uit Duitsland, Femme ter Haar en Jet Parent uit Nederland, Ekaterina Shegurova en Bella Unclecat allebei uit Rusland.

De winnaar
En dan nu, tromgeroffel… de grote bekendmaking lees je in het nieuwe nummer van BRUL! Het stripblad voor kinderen. Het nummer over Pinokkio ligt al bij de drukker. Dus als je het nu bestelt, weet jij als eerste wie de winnaar is. Een ding is zeker: de jury is smoor op de winnende Pinokkio. Jij vast ook! In mei maken bekend wie die winnaar van de stArt Award Pinokkio wordt. Houd onze sociale media in de gaten!

Fans opgelet
In BRUL! ontmoet je ook striphelden van BoekieBoekie, zoals Victor & Vishu. In elk nummer beleven ze grappige avonturen. Voor slechts € 20 per jaar ben je lid van BRUL! Klik hier om lid te worden.